Home          Company          Services        References        Jobs            Contact

Bij Van Cappellen Consultancy maak je het verschil met jouw geluid!

Van Cappellen Consultancy heeft samen met jachtwerven, jachteigenaren en naval architects gewerkt aan honderden motor- en zeiljachten, variërend van 20 meter tot 140 meter lengte. Met onze ervaring en R&D oplossingen bieden wij de jachtbouw oplossingen voor stille en comfortabele jachten. Wij genieten van een goed resultaat en de eigenaren genieten van de stilte en comfort op hun luxe jacht.

 

Wij geven technisch advies met als doel geluid- en trillingen te reduceren. Door continue te richten op ontwikkeling, kiezen wij voor nieuwe technologieën in geluid en trillingen. Zo voorspellen wij de te verwachten geluidsniveaus.

 

Aanhoudende groei in opdrachten maakt dat wij op zoek zijn naar collega’s. Werken in de unieke wereld van de jachtbouw waar je met jouw geluid een verschil kan maken? Dan zoeken wij jou!

 

 

Bij Van Cappellen Consultancy maak je het verschil met jouw geluid!

 

In een wereld van luxe is stilte en comfort de eis. Met een klein en hecht team bieden wij hiervoor advies en oplossingen. Middels ons geluid reduceren wij geluid en trillingen.

 

Familiebedrijf

 

Van Cappellen Consultancy is een familiebedrijf en daar zijn wij trots op. Wij waarderen jouw inbreng en luisteren naar jouw geluid. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en daarnaast de verantwoordelijkheid binnen diverse projecten. Je werkt nauw samen met je collega’s om klanten als Feadship en Heesen Yachts Builders te voorzien van advies.

 

De werkcultuur binnen Van Cappellen Consultancy bestaat uit een combinatie van toewijding en deskundigheid. Door onze expertises te combineren bieden wij samen elk probleem een oplossing. Samen weten wij meer dan één. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht, maar gezamenlijk vormen we een sterk team!

 

De uitdaging

 

Door onze ervaring en Research en Development bieden wij innovatieve oplossingen voor geluid en trillingen binnen de jachtbouw. Middels high-performance engineering oplossingen gaan wij voor stilte en comfort op ieder jacht.

 

Open sollicitatie

 

Contact us: +31 (0) 78 641 1022

de Wederik 12

3355 SK Papendrecht

The Netherlands

Phone (31) 78 641 10 22

E-mail  info@vancappellen.org

Copyright© Van Cappellen